Unieke professionele Drive-in shows

Op zoek naar een drive-in show compleet met een DJ voor een feest, evenement of bruiloft? RJ Sound Events heeft hier een uniek aanbod in! Tijdens het feest hoef je nergens meer naar om te kijken op het gebied van muziek en entertainment. Dit zit allemaal in het unieke concept van Drive-in shows van RJ Sound Events.  RJ Sound Events beschikt altijd over professionele licht- en geluidsapparatuur wat de klanten enorm waarderen. De crew en de DJ voor het geboekte feest/evenement zullen met al hun apparatuur, DJ meubel, licht en geluidsinstallatie bij de locatie ruim op tijd aanwezig zijn zodat er geen omkijken meer is voor jullie. Jullie hoeven alleen maar te gaan genieten van een geweldig feest. Vooraf in ons kennismakinggesprek worden de verschillende muziekvoorkeuren besproken van de klant. Uiteraard zal de DJ ervoor zorgen dat het gezelschap gegarandeerd optimaal geniet en de dansvloer vol staat.

Wij organiseren moderne drive-in DJ shows van deze tijd. Al onze DJ shows zijn chique, netjes afgewerkt, de Dj’s zijn jong volwassen tot volwassen en het eventuele meewerkend personeel zal er altijd verzorgd en netjes bijlopen. Onze unieke drive-in shows worden al compleet aangeboden en verzorgd v.a. € 449,-.
Dus wacht niet te lang en plan direct een kennismakingsgesprek in met RJ Sound Events.

BOEK NU EEN SHOW


DOWNLOAD FOLDER


Bekijk de shows:


SHOW BRONS

Show brons is een compacte, unieke show. Alles is hierbij aanwezig en heeft daarnaast ook een nette uitstraling. Ideaal voor de ''kleinere'' feesten.

Bekijk show brons
SHOW SILVER

Show silver is een een show die net iets meer heeft dan de compacte show brons. Onder andere meer verlichting om de dansvloer nóg mooier te maken. 

Bekijk show silver 

SHOW GOLD

Show gold is één van de meest gekozen shows o.a. bij bruiloftsfeesten. Een geweldige lichtshow die live wordt bediend en compleet met een DJ!

Bekijk show gold 

SHOW PLATINA

Show platina is de grootste drive-in show die wij aanbieden. Een enorme live lichtshow, met het allerbeste geluid! Alles is op wens aan te passen!

Bekijk show platinableuring foto 1
bleuring 2
2017-07-14 23.51.08
WhatsApp Image 2017-08-30 at 15.51.17_1
WhatsApp Image 2018-04-22 at 20.25.31
muziek-voor-bruiloft
Gooiland-Foyer-Feest-1000x600
2017-07-23 01.04.12
Logo zwarte letters + doorzichtige achtergrond_1