Bruiloft DJ
Een huwelijksfeest om nooit te vergeten!

Allereerst wil RJ Sound Events jullie van harte feliciteren met jullie trouwplannen! De meest bijzondere dag van jullie leven moet in één keer helemaal perfect zijn en wordt uiteraard afgesloten met een uniek knalfeest. Jullie kunnen dan een bruiloft DJ huren van RJ Sound Events compleet met volledige show. Al enkele jaren verzorgen wij onvergetelijke huwelijksfeesten waarbij wij een volle dansvloer garanderen. Uiteraard heeft elk bruidspaar andere wensen en daarom bestaat onze voorbereiding uit een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers, aan wie jullie alles kunnen vertellen over de vele mogelijkheden. Aan de hand van jullie wensen matchen wij de beste DJ uit ons DJ-team. Daarnaast stemmen we met onze uitgebreide wensenlijst het feest volledig af op jullie wensen en garanderen wij de beleving die jullie voor ogen hebben. Tevens bieden we uiteraard de mogelijkheid jullie gasten middels QR codes verzoek plaatjes aan te laten vragen.

Direct een DJ boeken voor jullie bruiloft in 2023? Bekijk het aanbod van DJ shows, download de folder en neem contact met ons op!


SHOW BRONS

Show brons is een compacte, unieke show. Alles is hierbij aanwezig en heeft daarnaast een nette uitstraling.    Ideaal voor de ''kleinere'' feesten.

Bekijk show brons

SHOW SILVER

Show silver is een een show die net iets meer heeft dan de compacte show brons. Onder andere meer verlichting om de dansvloer nóg mooier te maken.

Bekijk show silver

SHOW GOLD

Show gold is één van de meest gekozen shows o.a. bij bruiloftsfeesten. Een geweldige lichtshow die live wordt bediend en compleet met een DJ!

Bekijk show gold

SHOW PLATINA

Show platina is de grootste drive-in show die wij aanbieden. Een enorme live lichtshow, met het allerbeste geluid! Alles is op wens aan te passen!

Bekijk show platina


DE DJ VOOR JULLIE HUWELIJKSFEEST

De Dj's van RJ Sound Events zijn allemaal ervaren én allround. Wij weten hoe we een huwelijksfeest tot een succes moeten maken. Onze Dj's voelen de wensen van jullie en van jullie gasten feilloos aan en spelen daar goed op in. Van goede oude hits van de jaren 70, 80, en 90 tot de muziek van dit moment, wij weten precies wanneer we welk liedje moeten draaien. Uiteraard is het regelen van een bruiloft al stressvol genoeg. Maar door een bruiloft DJ te huren van RJ Sound Events inclusief complete show, zorgen wij ervoor dat jullie je over het feest geen zorgen hoeven te maken en dat alles er perfect uitziet!

Jullie bruiloft moet perfect zijn van in de ochtend tot de latere nachtelijke uren. Een DJ inhuren voor jullie huwelijksfeest is niet iets wat jullie zomaar even doen. Persoonlijk contact vinden wij daarom ook erg belangrijk, en is ook één van onze kenmerken. Dat is waarom we jullie altijd graag uitnodigen voor een gesprek via de telefoon of bij jullie thuis om het gehele feest door te spreken samen met jullie. Wij hebben een uitgebreide online vragenlijst opgesteld om jullie voorkeuren zo goed mogelijk in kaart te laten brengen. Tevens bieden wij een online omgeving waar eventuele muziekkeuzes kunnen worden aangeven, zodat de DJ zich goed kan voorbereiden. Dit geeft ons de mogelijkheid om een fantastisch en persoonlijk feest te organiseren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot meer dan alleen bruiloft Dj’s. Wij geven advies en tips om jullie bruiloft nog spectaculairder en mooier te maken. Een exclusieve show, dat is wat jullie van ons mogen verwachten. Een feest waar muziekstijlen voor jong en oud worden gedraaid. Een feest waar interactie is met de gasten en een feest waar een goede sfeer hangt. Kortom: een feest waar jullie nog lang van kunnen nagenieten.

Uitbreidingsmogelijkheden

De complete drive-in shows van RJ Sound Events zijn al een unieke ervaring, maar uiteraard zijn er nog vele uitbreidingen mogelijk.

 • Een bellenblaasmachine voor een romantische sfeer;
 • Confetti-shooters;
 • Een verlichte dansvloer;
 • De vonken vliegen er letterlijk af met sparkulars;
 • Voel je in de wolken met onze lage grond rook;
 • Grondspots om de ruimte mee te kleuren in jullie sfeer;
 • Extra grote lichtshow voor nog meer sensatie;
 • LED Foamsticks. • grooveshow-dj-met-confetti-6_orig
 • kleurrijke-lasershow-met-rookmachines
 • Verlichte-Dansvloer-4
 • couple-hugging-their-dance_1157-250
 • Foamsticks
 • cold-fire-from-cake-candles-fireworks-hands-people-around-newlyweds_419896-7714
 • Tuinfeest-5
 • Lasershow-rookmachine-vuur-effect-huren