Show platina

De allergrootste, een enorme live lichtshow met het allerbeste geluid! 

Show Platina is de grootse drive-in show van RJ Sound Events. Met ''grootst'' wordt bedoeld: een enorme, geweldige lichtshow die live wordt bediend door de LJ (lichttechnicus) met daarbij het allerbeste geluid. De show wordt onder andere veel geboekt voor de feesten die echt moeten opvallen, erg gewild bij o.a bruiloftsfeesten en bij mensen die het wow-effect willen op hun feest. Deze show is uniek en beschikt over veel extra's! Denk hierbij aan eventueel een spiegelbol die de gehele ruimte voorziet van het prachtigste effect. Of grote movingheads die aan de truss hangen en de gehele zaal laten veranderen in de meeste strakke show. Daarnaast is de optie van een sterrendoek niet te missen. Uiteraard beschikt deze show ook over de standaard meest ervaren Dj’s van RJ Sound Events.

Alle wensen zijn mogelijk, en daarom is dit tevens ook een uniek concept wat een gehele zaal/tent kan vullen! Voor de grotere zakelijke evenementen verwijzen wij u graag naar het sub-kopje zakelijk. Hierbij laten wij zien wat wij op nog grotere schaal kunnen betekenen op het gebied van licht en geluid.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Neem contact op


Inhoud
De complete drive in show ''platina'' bestaat uit:
- 4 uur een allround DJ.
- Complete lichtshow live bediend door een LJ (licht technicus).
- Keuze uit Led DJ booth te veranderen in alle kleuren. Optie: of een DJ booth volledig van truss voor een stoere uitstraling.
-  10 grote Led Movingheads die de gehele dansvloer verlichten.
-  Optie voor: Truss carré opbouw of keuze uit een echte disco LED verlichte dansvloer 24m2. (meerprijs voor uitbreiding m2).
- Optie voor: Laser verlichting show volgens de laatste wettelijke richtlijnen.
- Verschillende LED verlichtingsbalken voor de juiste sfeerverlichting op de dansvloer.
- Draaiende lichteffecten die de dansvloer en gehele omgeving veranderd in de mooiste show.
- RGB & White sterrendoek
- Rookmachine om nog mooiere effecten te krijgen met de lichtbundels.
- Professional geluid set die geschikt is voor groepen tot 600 personen. (meerprijs vanaf 600 personen)
- 2 draadloze microfoons.

* optie is tegen meerprijs