Show gold

De meeste gekozen show voor onder andere bruiloftsfeesten!

Show Gold is de meest gekozen complete show voor onder andere bruiloftsfeesten. Deze show heeft alles wat je nodig hebt om een de avond van bijvoorbeeld een bruiloft compleet te maken! Je trouwt maar één keer en je weet zeker dat je gasten met deze show de avond niet zullen vergeten! De DJ booth is volledig verlicht door middel van led en ook te veranderen in verschillende kleuren. De gehele show wordt live bediend door een lichttechnicus die de mooiste show kan neerzetten qua verlichting en effecten. Deze show heeft een unieke uitstraling door de verschillende bewegende lampen die de dansvloer geweldig verlichten!

De gehele show bestaat dus uit live bediend bewegend licht en 4 uur lang een ervaren allround DJ. De show bevat één van de beste professionele geluidssysteem die geschikt is voor groepen tot wel 400 personen. 

Tevens wordt deze show ook zeer vaak geboekt bij andere gelegenheden, van onder andere verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en bijvoorbeeld sweet sixteen party's.


Verzoeknummers aanvragen

RJ Sound Events heeft een uniek digitaal systeem waarbij de gasten van het feest heel gemakkelijk digitaal middels het scannen van een QR-code hun eigen verzoeknummers kunnen door geven. Dit systeem werkt op ieder apparaat, je hoeft niets te downloaden, alleen even met de camera de unieke QR code te scannen die te vinden is aan de wanden/muren van het feest, dus snel en gemakkelijk! Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om interactief met de DJ zelf te communiceren en daar de verzoek nummers aan te vragen.


Inhoud
De complete drive in show ''gold'' bestaat uit:
- 4 uur een allround DJ.
- Led DJ booth te veranderen in alle kleuren.
- Complete lichtshow live bediend door een LJ (licht technicus).
- 4 grote Led Movingheads die de gehele dansvloer verlichten.
- Twee grote statieven met twee keer 4 led parren voor de juiste sfeer op de dansvloer.
- Draaiende lichteffecten die de dansvloer en gehele omgeving veranderden in de mooiste show. 
- Rookmachine om nog mooiere effecten te krijgen met de lichtbundels.
- Professional geluid set die geschikt is voor groepen tot 400 personen.
- 1 draadloze microfoon