Show silver

De show die net iets meer heeft!

Show Silver is een complete show waarbij eigenlijk niets ontbreekt. De DJ booth is volledig verlicht door middel van led, en ook te veranderen in verschillende kleuren. De bewegende lampen die op de hoeken van DJ booth staan zullen de dansvloer verlichten en zo nog een aantrekkelijker show van maken.
Deze show is erg gewild door zijn compactheid en uitstraling. De gehele show bestaat uit bewegend licht en 4 uur lang een ervaren allround DJ.
De show bestaat uit een geluid set tot 100 personen, een lichtset met twee grote Movingheads die de gehele vloer verlicht. D.m.v. lichte rook zorgen we ervoor dat de stralen van het bewegend licht als de spots goed zichtbaar zijn in de ruimte. Eén van onze allround Dj's zorgt er gedurende 4 uur voor dat de voetjes van de vloer gaan. Op- en afbouw en reiskosten binnen Nederland zijn ook inbegrepen.
Ons professionele geluidssysteem van deze show is voldoende tot 100 personen en daarnaast is de drive-in show voorzien van 1 draadloze microfoons voor eventuele voordrachten of speeches.


Verzoeknummers aanvragen
RJ Sound Events heeft een uniek digitaal systeem waarbij de gasten van het feest heel gemakkelijk digitaal middels het scannen van een QR-code hun eigen verzoeknummers kunnen door geven. Dit systeem werkt op ieder apparaat, je hoeft niets te downloaden, alleen even met de camera de unieke QR code te scannen die te vinden is aan de wanden/muren van het feest, dus snel en gemakkelijk! Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om interactief met de DJ zelf te communiceren en daar de verzoek nummers aan te vragen.


Inhoud
De complete drive in show ''silver'' bestaat uit:
- 4 uur een allround DJ
- Led DJ booth te veranderen in alle kleuren
- 4 grote Led Movingheads op 4 verlichte truss palen, die de gehele dansvloer verlichten.
- Professional geluid set die geschikt is voor groepen tot 100 personen.
- 1 draadloze microfoon