RJ Sound Events
 

Zakelijk evenement

Organiseert u een bedrijfsfeest, staat u op een beurs of vindt er bij uw bedrijf een evenement plaats? U wilt natuurlijk als bedrijf zorgen voor een professionele, maar ook gezellige uitstraling. Dan is Licht en geluid erg belangrijk. Bij RJ Sound Events weten we precies hoe we een zakelijk evenement kunnen voorzien van de juiste sfeer! We zorgen er voor dat we de juiste beleving creëren en zorgen dat uw boodschap op de juiste manier wordt overgedragen. Samen met u kijken we naar de wensen en de mogelijkheden voor het zakelijke evenement. RJ Sound Events brengt uw wensen en voorkeuren in kaart en op basis daarvan maken wij een drive-in show, beursstand of presentatie op maat!

Bedrijfsfeest


Organiseert u een bedrijfsborrel voor klanten of een personeelsfeest? Ook daar weten wij raad mee. Met onze exclusieve drive-in shows zorgen wij ervoor dat het een geslaagd feest wordt. Onze ervaren drive-in show DJ’s weten precies de muziek te draaien die bij het thema of de sfeer past. Wij gaan met u in gesprek en luisteren naar uw wensen. Daar passen wij onze show op aan en zo weet u zeker dat alles naar wens is. Wilt u een feest waar lekker op gedanst wordt? Of liever een wat zakelijker feest? Wij regelen het voor u!


Beursstand

Staat u op een beurs? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat uw stand opvalt. Dan is waar RJ Sound Events u mee kan helpen. Door middel van licht en geluid zorgen wij ervoor dat niemand om uw stand heen kan. Indien gewenst kleuren wij de gehele stand in uw bedrijfskleuren en zorgen wij ervoor dat uw logo duidelijk zichtbaar is. Door middel van het licht en het geluid maken wij uw stand mysterieus en toegankelijk tegelijkertijd! De beleving is erg belangrijk voor de bezoekers en voor u is het natuurlijk belangrijk dat de boodschap duidelijk wordt voor een perfect visitekaartje. 


U hoeft niks te regelen

Geeft u een feest of staat u op een beurs? Dan moet er al genoeg geregeld worden. Over de muziek en het licht hoeft u zich in ieder geval niet druk te maken. Wij verzorgen:

  • de gehele productie
  • het vervoer
  • op- en afbouw
  • mankracht
  • de bediening.

U heeft dus nergens omkijken naar en kunt u richten op andere belangrijke zaken. Wij hebben veel ervaring in de productiewereld en we kunnen dan ook gerust stellen dat we een goede kijk op de invulling van het evenement hebben. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat RJ Sound Events voor uw zakelijke evenementen kan betekenen!

 

E-mailen
Map
Info