RJ Sound Events
 

Drive-in show

RJ Sound Events biedt meer dan alleen een goede drive-in show en gezellige muziek. Onze drive-in DJ’s zijn ware entertainers die iedereen de dansvloer op krijgen. U moet al genoeg regelen voor het feest en dat gaat wellicht gepaard met wat stress. Met de drive-in show van RJ Sound Events hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over de muziek, deze zorg nemen wij u uit handen.

Dat betekent een avond vol entertainment en muziek geheel naar uw voorkeur. Een volle dansvloer en blije gasten, dat is wat u én wat wij willen en daar zorgen wij dan ook voor. Onze drive-in show kan altijd! Of het nu op een verjaardagsfeest, een bedrijfsuitje, een bruiloft of een jubileum feest is. RJ Sound Events kenmerkt zich door zijn innovativiteit en het mee gaan met de tijd. U heeft een drive-in show van nu met alle bijbehorende techniek. Niks dat een geweldig feest in de weg staat!

Onvergetelijke avond

De drive-in show is hip en het veroverd de markt steeds meer. RJ Sound Events speelt handig in op deze markt en pikt de trends probleemloos op. Zo kunt u uw drive-in show uitbreiden met een spectaculaire lichtshow, een zangeres en meer. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen dat die gerealiseerd worden. Bij ons is bijna niks te gek! Voor scherpe tarieven heeft u een compleet avondvullend programma en worden al uw verzoeknummers gedraaid. Met onze shows kunt u een goede mix verwachten van passie, professionaliteit, ervaring en heel veel goede muziek. Onze allround drive-in DJ’s zijn geen saaie plaatjesdraaiers, maar echte rasentertainers. Ze hebben ervaring en kennis met en van muziek. Geen afgezaagde plaatjes en praatjes, maar een persoonlijke benadering en een hoop creativiteit. De DJ’s weten als geen ander hoe ze snel de dansvloer vol moeten krijgen.

Drive-in op uw feest

Onze drive-in is geheel uitgerust met een professionele geluidsset, een moderne lichtset en een ervaren allround DJ. Dit is nog maar het basispakket en kan alleen nog maar verder uitgebreid worden. De drive-in show van RJ Sound Events is een feestje om naar te kijken. Door onze LED-verlichting kunnen we het DJ meubel en de dansvloer allerlei mogelijke kleuren geven. U kunt het zo bijzonder en exclusief maken als u zelf wilt. Voor elk feest hebben wij bijpassende sfeerverlichting en muziek.

Persoonlijke service

Uw wensen zijn voor ons het belangrijkst. Wij hechten dan ook veel waarde aan persoonlijk contact met u. Dit geeft ons de mogelijkheid om u beter te leren kennen en om uw wensen beter door te kunnen vertalen naar de dansvloer. Tijdens de eerste kennismaking zullen we het dan ook uitgebreid hebben over jullie muzieksmaak. Verder zullen wij nog een aantal keer contact opnemen om de avond door te spreken of om ideeën voor te leggen. Iedereen weet waar hij of zij aan toe is en dat staat garant voor een top feest.

Met RJ Sound Events gaat u voor:

 • Scherpe tarieven
 • Flexibiliteit
 • Kwaliteit
 • Enthousiasme
 • Gezelligheid
 • Professionaliteit
 • Ervaring


  Kortom; Onze drive-in shows staan voor 100% dansgarantie!

  Ga ook voor een spetterende drive-in show en vraag vandaag nog vrijblijvend informatie aan!

  Klik hier voor de verschillende voorbeeld shows  E-mailen
  Map
  Info